Posting links and multiple photos

Home Forums CCC Forum Posting links and multiple photos

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #69548
    Rik Hoving
    Keymaster

    Hi Guys.

    Looks like I might have finally solved the issue with posting multiple photos. I did a few sets and they all worked fine. Posting link, and multiple post not does not end up in me having to approve the post before it goes life.  Please give it a try.

    Next step is getting a better theme that will make the main site look and function like it is supposed to… In time.

    Enjoy the beauty of Customizing

    #69550
    Ian Gibbons
    Participant

    Thanks for all your hard work Rik!

    #69553

    I agree completely with Ian – thanks Rik!

     

    Dave

    Jus' creepin' along..

    #69555
    Mild Mitch
    Participant

    Thank you for all you do Rik.

    Mild Mitch

    #69557
    Torchie
    Participant

    Add my thanks to the pile as well. Bravo!!

    Torchie

    #69574
    Tinwolf
    Participant

    Well lets put it to a test , some V16 Cadillacs …

    1 37 V16

    V16 Cadillac

    V16 Cadillac 2

    How about a Duesenberg ?

    1934 Duesenberg Walker Coupe

    and a Merc coupe , could that possibly work ?

    1950 Mercury Traditional Custom Wolk Design

    Well looks like you cracked the most annoying forum-unfriendly function ever , the “Dissapearing-Post-Syndrome” , I tried my best to post and edit + post pictures again several times which usually tripped the DPS and nothing , it works , HURRAY 🙂 !

    Thanks Rik !

    • This reply was modified 6 months ago by Tinwolf.
    • This reply was modified 6 months ago by Tinwolf.
    • This reply was modified 6 months ago by Tinwolf.
    • This reply was modified 6 months ago by Tinwolf.
    #69588
    Quentin Hall
    Participant

    Nice “ multiple post” Wolf…. now I just need to work out how to post 13 second videos.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.